Ghid pentru identificarea pasarilor
Ghid pentru identificarea pasarilor

Pentru că e urât afară, plouă și nu sunt mai mult de cinci grade în București, am ales să-mi petrec ziua citind. Am pe birou o noutate: proaspăt ieșitul din tipar Ghid de identificare al păsărilor, cunoscut în lumea birdwatcher-ilor drept Collins, după numele purtat de ediția în limba engleză.

Ediția în limba română partă semnătura SOR – Societatea Ornitologică Română. În cele peste 400 de pagini vom întâlni descrierea a peste 900 de specii de păsări, peste 800 dintre acestea beneficiind de descrieri detaliate. Mai mult de 4000 de ilustrații, grupate în peste 200 de planșe vin în completarea textului, oferind informații esențiale pentru identificarea păsărilor.

Ghid pentru identificarea pasarilor: detaliu pagina Alca
Ghid pentru identificarea pasarilor: Alca

Ghidul pentru identificarea păsărilor poate fi comandat online din magazinul SOR, beneficiind de un preț promoțional de 100RON până pe 20 decembrie 2017. Tot în magazinul SOR veți găsi și alte cărți, câteva binocluri numai bune pentru începători, hrănitori de păsări gata construite, și multe alte mărunțișuri.

Pentru mine cartea vine într-un moment numai bun, se apropie iarna și parcurile din București sunt pline de de păsări – de la pescăruși și rațe până la pițigoi. Pe lângă lacuri, păsările se vor aglomera și lângă hrănitorile instalate de SOR. Numai bine de pus teleobiectivul pe aparatul foto și de mers la vânătoare de imagini.

Acest continut a fost blocat. Acceptati cookies pentru a vizualiza continutul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here